Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

BLC Telecom ja Elvera tiedottivat 30 miljoonan euron yhteistyösopimuksesta: Valokuituverkko laajenee entisestään

Yhtiöt jatkavat valokuituverkkojen rakentamista koko Itä-Suomen alueella.

BLC Telecom oy ja Elvera oy tiedottivat torstaina tekemästään 30 miljoonan euron yhteistyösopimuksesta. Yhtiöt jatkavat lähivuosina valokuituverkkojen rakentamista Itä-Suomen alueella.

– Sopimus jatkaa BLC Telecomin ja Elveran vuosia kestänyttä yhteistyötä, mutta nyt solmittu sopimus on sekä euromääräisesti että laajuudeltaan mittavin, tiedotteessa kerrotaan.

Vuoden 2023 aikana BLC Telecom käynnistää useita valokuituverkon rakentamishankkeita niin kotikaupungissaan Savonlinnassa kuin myös useilla muilla paikkakunnilla Itä-Suomessa. Hankkeiden rakentamisesta, käyttöönotoista ja rakentuvien verkkojen ylläpidosta vastaa Elvera.

– On hienoa jatkaa hyvää yhteistyötä Elveran kanssa. Sopimus Elveran kanssa varmistaa sen, että hankkeet viedään läpi itäsuomalaisilla resursseilla aina myynnistä ylläpitoon asti, sanoo BLC Telecomin toimitusjohtaja Marko Jokela tiedotteessa.

Elveran toimitusjohtaja Ilari Jaakkola puolestaan kiittelee BLC:tä luottamuksesta yhtiön palveluita kohtaan.

– Tämän sopimuksen myötä Elvera vahvistaa ja kasvattaa asemaansa valokuituverkon urakointikumppanina Itä-Suomessa, Jaakkola toteaa.

Valokuituverkkoja laajentamalla ja ylläpitämällä halutaan yhtiöiden mukaan edistää Itä-Suomen alueen elinvoimaisuutta sekä mahdollistaa toimintavarmat tiedonsiirtoyhteydet ja palvelut niin kuluttajille, yrityksille kuin julkishallinnon toimijoille.