Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Puruveden alueen antimetkin mukaan Euroopan ruokamaakunnan ytimeen – "Tärkeintä on, että kaikki tekevät nyt yhteistyötä", korostaa Saimi Hoyer

Saimaan alueella aletaan rakentaa matkailijoille kaikkia aisteja hiveleviä ruokaelämyksiä. Kuuden miljoonan euron budjetti pohjautuu pitkälti hankerahoitukseen.

Saimaan alueelle myönnetty European Region of Gastronomy -titteli vuodelle 2024 avaa isot mahdollisuudet matkailijoiden houkuttelemiseen ruoan, paikallisten raaka-aineiden, historian ja kulttuurin yhdistämisellä.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Itä-Savon sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Ita-Savo.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Kouvolansanomat.fi-, Kymensanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi