Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuorma-auto ajoi henkilöauton perään Savonlinnassa – Toinen kuskeista sairaalahoitoon

Savonlinnassa sattui torstai-iltapäivällä kuorma-auton ja henkilöauton peräänajo. Onnettomuus tapahtui Rantasalmentien ja Uunivuorentien risteyksessä kello 12.15 aikaan.

Tilanne sai alkunsa, kun Rantasalmentietä matkannut henkilöauton kuljettaja oli kääntymässä Uunivuorentielle Kuljettaja laittoi suuntavilkun päälle ja hiljensi vauhtiaan. Perässä tullut kuorma-autokuski huomasi henkilöauton hidastavan ja aloitti itsekin jarrutuksen. Takana tullut kuski ei kuitenkaan saanut pysäytettyä kuorma-autoaan ajoissa, jonka seurauksena hän ajoi edessä olleen henkilöauton perään.

Sekä kääntymässä ollut henkilöauto että perään ajanut kuorma-auto ajautuivat törmäyksen voimasta ulos tieltä. Henkilöauton kuljettaja loukkaantui onnettomuudessa ja hänet kuljetettiin kolaripaikalta sairaalaan jatkotutkimuksia varten. Kuorma-auton kuski selvisi kolarista vammoitta. Molemmat ajoneuvot saivat vaurioita törmäyksen ja sitä seuranneen ulosajon johdosta.