Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Rivitalo tuhoutui Mikkelissä aamuyöllä syttyneessä tulipalossa

Yksi henkilö loukkaantui lievästi. Alustavan tiedon mukaan palo sai alkunsa yhden huoneiston ilmalämpöpumpusta.

Mikkelissä Tuulastiellä Tuppuralassa neljän asunnon rivitalossa syttyi tulipalo varhain sunnuntaina aamuyöstä. Sammutustyöt paikalla jatkuvat pelastuslaitoksen mukaan pitkälle sunnuntaipäivään.

Paikalla on ollut useita pelastuslaitoksen yksiköitä sammutustöissä. Sammutusta oli seuraamassa jonkin verran sivullisia.

Pelastuslaitos sai hälytyksen tehtävästä kello 3.10. Päivystävän palomestarin Eero Ahon mukaan rivitalo tuhoutui palossa kokonaan.

Alustavan tiedon mukaan palo sai alkunsa yhden rivitalohuoneiston ulkoseinällä olleesta ilmalämpöpumpusta. Palo levisi ullakolle ja kattorakenteisiin. Katto paloi kauttaaltaan neljän aikaan aamuyöstä.

Ahon mukaan syttymishuoneiston asukkaat olivat havahtuneet siihen, kun palo tuli jo sisälle huoneistoon, ja he pakenivat nopeasti omasta asunnostaan ja menivät herättämään naapureitaan.

Ahon mukaan yksi henkilö loukkaantui palossa lievästi.

Rivitalon asukkaat evakuoitiin tilapäismajoitukseen. Moni on menettänyt kotinsa, ja joukossa on myös lapsia. Heille kerätään parhaillaan vaatteita ja muita tarvikkeita muun muassa sosiaalisen median kautta.

Tulipalo aiheuttaa runsasta savunmuodostusta pitkälle päivään, ja pelastuslaitos kehottaa välttämään liikkumista onnettomuuspaikan läheisyydessä. Pelastuslaitos toivoo, etteivät ihmiset tarpeettomasti lähesty sammutuskohdetta, vaikka se kuinka kiinnostaisi.