Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ensi kesän Summerfestien ensimmäiset nimet julki

St. Olaf Summerfestissä Savonlinnan Kirkkopuiston kentällä esiintyvät kesäkuussa ainakin Popeda ja Portion Boys.

Savonlinnan ja Mikkelin Summerfestien kesän 2023 ensimmäiset artistinimet ovat selvillä, kertoo Osuuskauppa Suur-Savo tiedotteessaan.

Savonlinnan St. Olaf Summerfest käynnistyy Kirkkopuiston kentällä perjantaina 9. kesäkuuta, jolloin lavan valtaa suomirockin ikoni Popeda. Tuleva festarikesä on tiedotteen mukaan Popedan viimeinen.

Lauantaina 10. kesäkuuta Kirkkopuistossa kuullaan Suomen suosituimmaksi bilebändiksikin kutsuttua Portion Boysia.

Mikkelissä Summerfest laajenee tulevana kesänä kolmipäiväisiksi. Festareita vietetään 20.–22. heinäkuuta Mikkelipuistossa.

St. Michel Summerfestin aloittaa torstaina Juha Tapion puistokonsertti. Perjantaina festarilavalle nousee Anssi Kela ja lauantaina Anna Puu.

‒ Sekä Kirkkopuisto Savonlinnassa että Mikkelipuisto Mikkelissä toimivat molemmat loistavasti festaripaikkoina. Ja mikä parasta, ensi kesänäkin on molempien kaupunkien tapahtuma-alueilla teltat, joten satoi tai paistoi, on tunnelma festareilla taattu, kertoo tapahtumien organisoija, Osuuskauppa Suur-Savon ryhmäpäällikkö Arttu Toroi tiedotteessa.

Summerfestien loput esiintyjät julkaistaan myöhemmin.