Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Adventin äänenavaus -tilaisuuden haastattelujen teemoja olivat arjen turvallisuus ja läheisistä huolehtiminen

Tilaisuuden juontaja Salla Hyrkäs haastattelee Sanna Metsälää, Marja Mustosta ja Heikki Pulkkista. Ohjelmassa myös musiikkia.

Sanomalehti Itä-Savo ja Savonlinnan seurakunta järjestävät tänään kello 12 alkaen perinteisen Adventin äänenavaus -tilaisuuden Savonlinnan linja-autoaseman sisäpihalla. Lähetyksessä oli ääniongelma, jota valitettavasti ei saatu kuntoon.

Tilaisuuteen oli vapaa pääsy. Adventin äänenavauksen ohjelmassa oli musiikkia, mielenkiintoisia haastatteluita ja yhteislaulua. Tilaisuuden juonsi Savonlinnan seurakunnan seurakuntapastori Salla Hyrkäs.

Hyrkäs haastatteli Talvisalon koulun apulaisrehtoria Sanna Metsälää, Savonlinnan reserviläiset ry:n puheenjohtaja Heikki Pulkkista sekä Kirkon keskusteluavun Savonlinnan alueen toiminnanjohtajaa Marja Mustosta. Keskustelujen teemoja olivat arjen turvallisuus ja läheisistä huolehtiminen.

Sanomalehti Itä-Savoa tilaisuudessa edusti päätoimittaja Jaana Rautio-Teijonmaa. Musiikista vastasi Puhallinorkesteri Saimaa kapellimestari Teppo Hakkaraisen johdolla, ja yhteislauluissa esilaulajana toimi kanttori Katariina Kokkonen.

Lue myös: Perinteinen Adventin äänenavaus -tapahtuma Savonlinnassa saa uuden juontajan – "Toivon, että tilaisuudesta jää mukava lämpö sydämeen kaikille osallistujille”