Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Savonlinnan joulunavaus perjantaina ja lauantaina – Keskustan jouluvalot syttyvät perjantaina

Lauantain ohjelmaa kaikenikäisille ympäri Savonlinnan kaupunkikeskustaa, kerrotaan Sakke ry:n tiedotteessa.

Savonlinnan perinteistä joulunavausviikonloppua vietetään ensi perjantaina ja lauantaina. Pääosa tapahtumista on lauantaina, mutta keskustan jouluvalojen syttyminen virkistää joulusta tykkäävien mieltä jo perjantaina illan pimetessä.

Lauantain ohjelmassa on kaikkea kaikenikäisille ympäri Savonlinnan kaupunkikeskustaa, kerrotaan Sakke ry:n tiedotteessa.

Lauantaina musisoiva joulupukki ja laulavat Taidelukion tontut kiertelevät keskustassa seuraavalla aikataululla: klo 10-10.30 K-Citymarket, klo 10.45-11.15 Linja-auto-asema, klo 11.30-12 Sokos, klo 13.00-13.30 Intersport, klo 14-14.30 Suomalainen kirjakauppa, klo 14.45-15 Olavinkadulla, klo 15.30 -16.00 Original Sokos Hotel Seurahuone.

Linja-autoasemalla ja Ammattiopisto Samiedun Citypisteellä järjestetään joulumyyjäiset, joista löytyy muun muassa käsitöitä ja leivonnaisia.

Kauppatorilla Juniori-Sapko & Savonlinnan taitoluistelijat pitävät myyntikojua, ja tossulätkää pääsee pelaamaan klo 11-13.

XAMK:in liikunnanohjaajaopiskelijat toteuttavat Sulosaaren Joulumysteerin kello 10-14. Tapahtumassa suoritetaan erilaisia tehtävärasteja ja ratkaistaan mysteeri.

Olavinlinnassa pääsee bongaamaan tonttuovia, ja Riihisaaressa on jouluaskartelua, tonttujumppaa ja musiikkia. Riihisaaren pihalla Etelä-Savon pelastuslaitos esittelee kalustoa ja partiolaisten myyntikojulla pääsee nauttimaan nuotiotunnelmasta.

– Linnankadun joulu 1925 maksuttomat kävelyopastukset lähtevät klo 11 ja 12.30 alkaen Koulukadun ja Linnankadun risteyksestä. Opastuksen aikana osallistujat pääsevät mukaan 1920-luvun joulun tunnelmaan paikallisista ihmisistä ja tapahtumista kerrottavien tarinoiden avulla, tiedotteessa kerrotaan.

Tiedotteessa mainitaan, että perjantai on myös Black Friday, ja liikkeissä on paljon hyviä tarjouksia hankkia pukin konttiin lahjoja paikallisilta toimijoilta.

Lisätietoa Sakke ry:n verkkosivuilta täältä.