Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

"Olet minusta mahtava", sanovat sympaattiset tanskalaiset – Kuuden miehen bändi suoraan Aarhusista hurmaa keskiviikkona Kulttuurikellarilla

Nyt kannatta lähteä keikalle: tämä yhtye on nimetty monta kertaa Tanskan jazz-palkintoehdokkaaksi, Spotify-streameja noin miljoona

Keskiviikkona on Savonlinnan Kulttuurikellarilla tarjolla varsinainen herkku: tanskalainen I think You´re Awesome -niminen -yhtye. Suomeksi vapaasti käännettynä: Minusta olet mahtava.

Yhtye kertoo tarjoavansa raikasta, genrejä sekoittavaa uutta musiikkia, jonka herkullisessa sekoituksessa on amerikkalaista ydintä, afrikkalaisia rytmejä, pohjoismaiset juuret ja indie poppia.

Tanskassa I think You´re Awesome -yhtyeen keikat myydään nopeasti loppuun. Se on kotimaassaan kaikille tuttu, sen musiikkia kuunnellaan Spotifyssa ja se on ollut useita kertoja ehdolla Tanskan jazzin musiikki palkinnon saajaksi.

Yhtye esiintyy yleensä sekstettinä, mutta se on tehnyt myös monenlaista yhteistyötä, kuten esiintynyt Taiga-jousikvarteton tai Aarhusin Big Bandin kanssa. Yhtye on myös levyttänyt big bandin kanssa.

I think You´re Awesome -yhtyettä on kuvailu sanoilla puhtaasti täysin rajatonta musiikkia ja hyviä fiboja. Yhtyeen keikoilla on tiedotteen mukaan energinen, mukaan kutsuva tunnelma, jossa on myös aimo annos virtuoottisuutta ja ainutlaatuista koko bandin sointia.

Minusta olet mahtava -bändissä soittavat Alex Jønsson (kitara), Jens Mikkel Madsen (basso), Morten Kærup (kitara/banjo), Lars Fiil (kosketinsoittimet), Frej Lesner (lyömäsoittimet/elektronikka) ja Andreas Skamby (rummut).

Keikan tuottaa Olavin Jazz.

Savonlinnan Kulttuurikellari ke 12.10. klo 19: ”I think You´re Awesome” -yhtye Tanskasta.