Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nyt voi neuloa lämmintä Ukrainaan!

Hyväntekeväisyysprojekti haastaa käsityöharrastajat neulomaan nyt ukrainalaisille.

Savonlinnan seudun kädentaidot ry kutsuu kaikkia Savonlinnan seudun käsityöharrastajia osallistumaan hyväntekeväisyysprojektiin, jossa neulotaan lämpimiä villa-asusteita Ukrainaan vietäväksi.

Talvi on tulossa Ukrainaankin ja sää viilenee. Savonlinnasta viedään tasaisin väliajoin erilaisia tarvikkeita sodassa pahasti kärsineille alueille. Keräyksiä organisoi Savonlinnan Rotary -klubi ja Eki Ikäläinen.

Pipoja, sukkia, käsineitä, kaulahuiveja tai muita villa-asusteita oman valinnan mukaan voi tehdä lahjoitettavaksi millä tahansa ohjeella. Ohjeita löytyy esimerkiksi käsityölehdistä, -kirjoista tai internetistä.

– Helppoja pipo-ohjeita löytyy esimerkiksi hakusanoilla Sulo Vilen -pipo tai Jacques Cousteau -pipo, yhdistyksestä vinkataan.

Savonlinnan seudun kädentaidot ry on jo aloittanut hyväntekeväisyysprojektin. Yhdistyksen järjestämä Käsityökeskiviikko-tilaisuus kokosi viimeksi syyskuun lopulla 20 neulovaa naista projektin äärelle, ja illan aikana tai jo aiemmin neulottuja asusteita kertyi jo isot pinot.

Neuleita voi lahjoittaa ja viedä seuraavaan Savonlinnan seudun kädentaidot ry:n järjestämään Käsityökeskiviikkoon Savonlinnan pääkirjasto Joeliin 26. lokakuuta klo 16.30 alkaen.