Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Karvilan Panimo odottaa mielenkiinnolla, pystytäänkö seudulla tuottamaan laadukasta mallasohraa – "Vajaan puolen vuoden kuluttua päästään maistamaan", sanoo Jouni Purontaus

Enonkoskella viljellyn ensimmäisen koehehtaarin viljasato on tekeytymässä.

Pystytäänkö seudulla tuottamaan riittävän laadukasta ohraa oluen maltaiksi? Tätä kokeilee nyt enonkoskelainen Karvilan Panimo.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Itä-Savon sisällöt.

Tilaa 6 kk 4,90 €/kk Tilaa 2 kk 14 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Ita-Savo.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Kouvolansanomat.fi-, Kymensanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi