Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Savonlinnan teatteri peruu kuusi musikaaliesitystä – Marilynin voi kuitenkin nähdä jäljelle jäävissä 15 esityksessä

Peruutukset johtuvat osallistumisesta Kansallinen kaupunkipuisto-hankkeeseen.

Savonlinnan teatterista jää pois kuusi esitystä syyskaudella. Teatteri kertoo tiedotteessa, että Hiomaton timantti -musikaalin esityksiä poistetaan ohjelmistosta tuotantoteknisistä syistä.

Marilyn Monroesta kertovaa musikaalia ei esitetä torstaina 13. ja 20. lokakuuta kello 19 eikä perjantaina 21. ja 28. lokakuuta kello 13. Lisäksi tarjonnasta poistuu lauantain 29. lokakuuta kello 18 esitys ja torstain 3. marraskuuta kello 19 esitys.

Tiedotteen mukaan Savonlinnan teatteri on valittu mukaan Kaupunkipuisto -hankkeeseen ja siihen liittyviin kuvauksiin omalla työpanoksellaan. Ilman tuotantoteknisiä järjestelyjä osallistuminen ei olisi ollut mahdollista.

Hiomatonta timanttia esitetään syyskuun lopusta marraskuun alkuun saakka 15 kertaa, joten tiedotteessa uskotaan, että kaikki, jotka haluavat esityksen nähdä ja kuulla, ehtivät hankkia siihen liput.

Teatterin myyntipalvelu on yhteydessä lipun varanneisiin tai ostaneisiin asiakkaisiin tällä ja ensi viikolla. Toiveena on, että ostetut liput voidaan siirtää saman näytelmän toiseen esitykseen tai vaihtaa lahjakorteiksi. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä.

Asiakas saa myös halutessaan maksamansa lipun hinnan takaisin.