Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tv- ja radiolähetyksissä on tiistaina Savonlinnan alueella tunnin mittainen katkos

Digita tekee huoltotöitä Kerimäen radio- ja tv-asemalla tiistaina 20. syyskuuta.

Digita tekee huoltotöitä Kerimäen radio- ja tv-asemalla tiistaina 20. syyskuuta. Työturvallisuuden takaamiseksi kaikille asemalta lähetettäville tv-kanaville aiheutuu noin tunnin mittainen katkos tiistaina klo 9–15 välisenä aikana. Katkos vaikuttaa tv-lähetyksiin Savonlinnassa ja sen lähikunnissa, Digitan tiedotteessa kerrotaan.

Katkos vaikuttaa kaikkiin Kerimäen radio- ja tv-asemalta lähetettäviin tv-kanaviin, joita ovat muiden muassa kaikki Ylen kanavat, Mtv3, Nelonen, TV5, Kutonen, Sub, Liv, Jim, AlfaTV, Hero sekä yleisimmät maksulliset tv-kanavat.

Lisäksi huoltotöiden aikana asemalta lähetetään kaikkia radiopalveluita alennetulla teholla, minkä vuoksi myös radiopalveluiden vastaanotossa saattaa esiintyä häiriöitä peittoalueen reunamilla.

Radiopalveluiden tehonalennus koskettaa kaikkia asemalta lähetettäviä kanavia, ja niitä ovat kaikki Ylen radiokanavat, Basso, Helmiradio, HitMix, Radio Nova, Patmos ja Radio Dei.

Vara-ajankohta huoltotyölle on 21.9.2022 klo 9–15. Huoltotöitä tehdään säännöllisesti, jotta voidaan varmistaa luotettavat radio- ja tv-lähetykset.

Kanavien peittoalueet ja ajankohtaiset huoltotiedot voi tarkastaa Digitan karttapalvelusta.