Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Itä-Savo etsii nyt seudun kodikkainta kotia – Hae mukaan kisaan!

Itä-Savo tekee syksyn aikana juttuja Savonlinnan seudun erilaisista, persoonallisista ja ihanista kodeista, ja lukijat pääsevät valitsemaan ehdokkaista Itä-Savon kodikkaimman.

Asutko sinä tai tuttavasi kodissa, joka ansaitsisi saada Itä-Savon kodikkain koti -tittelin? Kesän aikana Itä-Savo esitteli kuusi ihanaa kesämökkiä, joista lukijat äänestivät Itä-Savon mukavimman mökin. Nyt syksyllä on kotien esittelyn vuoro. Ilmianna meille joko oma tai tuttavasi ihana koti!

Teemme syksyn aikana juttuja ilmiannetuista Itä-Savon seudun kodikkaista kodeista, ja lopuksi lukijat voivat äänestää ehdokkaista omaa suosikkiaan. Vuoden loppupuolella Itä-Savo-lehti julistaa Itä-Savon kodikkaimman kodin 2022.

Kerro, miksi juuri sinun tai tuttavasi koti on Itä-Savon kodikkain! Tekeekö sen kenties talon arkkitehtuuri, kaunis piha, kodikas sisustus, rakennuksen historia tai persoonalliset yksityiskohdat? Vai viihtyykö siellä vain yksinkertaisesti niin hyvin?

Etsimme mukaan kisaan kaikenlaisia koteja, pienistä somista yksiöistä tunnelmallisiin rintamamiestaloihin ja tietyn vuosikymmenen henkeä huokuvista taloista uudempiin moderneihin koteihin. Neliöitä tärkeämpää on se, että asukkaat viihtyvät kodikkaassa kodissaan!

Kerro hakemuksessasi omin sanoin ketä kodissa asuu ja millainen asunto tai talo on kyseessä – muun muassa missä se sijaitsee ja milloin se on rakennettu. Liitä mukaan myös ainakin yksi kuva kodistasi sekä yhteystietosi!

Toivomme vastaukset 24.9. mennessä joko alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen mari-anna.rossi@ita-savo.fi.