Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Linnala palkitsi vuoden opettajan ja oppilaan – Perusteluina valinnoille olivat ystävällisyys, rauhallisuus, luovuus ja huumorintaju

Osaaminen näkyviin -viikko korostaa jälleen osaamisen tärkeyttä.

Linnalan Setlementti ry jakoi ylläpitämänsä Linnalan opiston vuoden opettaja ja opiskelija -diplomit tiistaina Linnalan Seniorikeskuksessa. Palkitsemistilaisuus pidettiin osana Osaaminen näkyviin -viikkoa, jota on järjestetty vuodesta 2021, kerrotaan Linnalan tiedotteessa.

– Tänä vuonna vuoden opettaja -tittelin sai Marianne Ketolainen, jolta löytyvät kaikki hyvän taiteen opettajan piirteet, tiedotteessa sanotaan.

Näin Ketolaista kuvaillaan työyhteisössä: "Hän tuo lämminhenkisyyden ja luovan innostuksen luokkaan mukanaan saaden tekemisen innon tarttumaan myös opiskelijoihin." Ketolaista kuvaillaan tämän lisäksi ystävälliseksi, rauhalliseksi ja kuuntelevaksi opettajaksi sekä erinomaiseksi työkaveriksi.

Vuoden opiskelijaksi valikoitui puolestaan Seppo Penttinen.

Penttisen luonteenpiirteisiin kerrotaan kuuluvan luovuus, rohkeus, huumorintaju ja kyky edistää ryhmähenkeä. Myös opiskelijana Penttinen on varsin monipuolinen.

– Hän on opiskellut englantia, italiaa, saksaa, ruotsia, tietotekniikkaa, tanssia ja liikuntaa. Tämä loputon oppimisen motivaatio ja tavoitteellisuus ovat juuri sitä, mitä Osaaminen näkyviin -viikko korostaa, todetaan tiedotteessa.

Osaaminen näkyviin -viikko kehittää positiivista näkemystä ihmisestä elinikäisenä oppijana. Tapahtumaviikon tavoite on auttaa ihmisiä huomaamaan osaamistaan, tekemään sitä näkyväksi ja nostaa aihetta julkiseen keskusteluun.