Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hopeatähti-sarja alkaa Killassa – Markku Pölönen sarjan tähtivieraana joulukuussa

Odotettu elokuvasarja alkaa uusimmalla Mielensäpahoittaja-elokuvalla ensi viikon keskiviikkona 14. syyskuuta. Elokuvat esittelee Timo Keski-Orvola.

Savonlinnassa, elokuvateatteri Killassa päästään nauttimaan Hopeatähti-sarjasta parin vuoden tauon jälkeen. Hopeatähti-sarja on suunnattu ikäihmisille, mutta näytöksiin ovat tervetulleita kaikki muutkin ikään katsomatta, Savon Kinojen tiedotteessa kerrotaan. Hopeatähti-esitysten alustajana toimii Timo Keski-Orvola.

Syksyn Hopeatähti-kauden aloittaa keskiviikkona 14. syyskuuta supersuositun Mielensäpahoittaja-sarjan uutuus, Mika Kaurismäen ohjaama Mielensäpahoittaja Eskorttia etsimässä. Elokuvan päätähtinä loistavat kotimaisen elokuvan kiintotähdet Heikki Kinnunen ja Kari Väänänen.

Klaus Härö on ohjannut kauniin ja koskettavan, Irlantiin sijoittuvan Rakkaani merikapteeni -elokuvan, joka nähdään Hopeatähti-sarjassa ennakkonäytöksenä.

Kolmantena Hopeatähti-elokuvana nähdään prinsessa Dianan elämästä ja kuolemasta kertova dokumentti The Princess.

Suomalaiset eivät näytä tunteitaan – he laulavat karaokea. Tämä tulee todeksi Einari Paakkasen ohjaamassa sympaattisessa ja ajatuksia herättelevässä dokumentissa Karaokeparatiisi.

Rouva Harris lähtee Pariisiin puolestaan on lumoava komediallinen brittidraama, jonka on ohjannut Anthony Fabian. Elokuva perustuu Paul Gallicon romaaniklassikkoon Kukkia rouva Harrisille.

Ranskalais-sveitsiläinen draamakomedia Kauniit sielut on hieno tarina ystävyydestä ja filosofiasta. Elokuvan ovat ohjanneet Bernard Campan ja Alexandre Jollien, jotka nähdään myös elokuvan pääosissa.

Syksyn Hopeatähti-sarjan päättää joulukuussa Markku Pölösen odotettu Hamsterit-elokuva. Ennakkonäytöksenä esitettävä elokuva perustuu Veikko Huovisen rakastettuun romaaniin ja kertoo Hamsteri-nimisestä luontokirjailijasta. Ohjaaja Markku Pölönen vierailee Hopeatähti-näytöksessä.