Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Demarit tavattavissa lauantaina Savonlinnan torilla ja VKK pitää kokousta Olavinlinnassa

Sosialidemokraattisen puoleen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lindtman on tavattavissa Savonlinnan torilla lauantaina. VKK:n Ano Turtiainen pitää kokousta Olavinlinnassa.

Savonlinnan demareilla on tulevana lauantaina 20. elokuuta kesätapahtuma Savonlinnassa. Vieraaksi saapuu SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lindtman. Hän on yleisön tavattavissa ja jututettavissa Savonlinnan Kauppatorilla lauantaina kello 10 alkaen.

Tilaisuudessa on tarjolla myös musiikkia savonlinnalaisen muusikko näyttelijä Matti Muhosen esittämänä.

VKK kokoustaa Olavinlinnassa

Valta kuuluu kansalle -puolueen (VKK) eduskuntaryhmä saapuu lauantaina Savonlinnaan pitämään kesäkokoustaan, kerrotaan tiedotteessa. VKK:n toistaiseksi ainoana kansanedustajana ja eduskuntaryhmän puheenjohtajana toimii juvalainen Ano Turtiainen. Olavinlinnassa pidettävän kokouksen yhtenä teemana ovat kevään eduskuntavaalit.

– VKK on julkistanut heinäkuun alussa ensimmäiset ehdokkaansa, muutaman jokaisesta vaalipiiristä, ja Savonlinnassa julkistetaan yli 40 nimeä lisää. Paikalla on suuri määrä kansanedustajaehdokkaita koko maasta, tiedotteessa todetaan.

Eduskuntaryhmän lauantain ohjelmaan kuuluu myös vierailu Salpalinjalla.