Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Suomen suurimpia lastenjuhlia vietetään Savonlinnassa lauantaina – Kaikki lapset saavat rannekkeen pomppulinnaan

Pelastakaa lapset järjestää 20. elokuuta Suuret lastensynttärit yli 50 paikkakunnalla ympäri Suomea, Savonlinnassa juhlitaan Wanhan aseman majatalolla.

Lauantaina 20. elokuuta Savonlinnassa juhlitaan Suomen suurimpia lastenjuhlia, joissa kunniavieraina ovat tietenkin lapset. 100-vuotista taivaltaan juhliva Suomen Pelastakaa Lapset -järjestö ja sen paikallisyhdistykset yhteistyökumppaneineen järjestävät Suuret lastensynttärit saamaan aikaan yli 50 paikkakunnalla ympäri Suomen. Savonlinnassa niitä juhlitaan Wanhan aseman majatalolla kello 10–12.

Savonlinnan Pelastakaa Lapset ry tarjoaa juhlissa kaikille lapsille rannekkeen Pomppiskiertueelle, koska juhlien ohjelma on suunniteltu lasten toiveita kuunnellen. Pelastakaa lapset kysyi 110 lapselta, mitä kaikkea juhlissa tulisi olla ja heidän vastauksissaan nousi esille erityisesti herkut sekä toive pomppulinnasta. Juhlista löytyy myös ilmapalloja ja tarjolla on karkkia sekä mehua.

Myös sukulaiset ovat tervetulleita mukaan, sillä Suuret lastensynttärit ovat ennen kaikkea perhejuhla, tapahtuman tiedotteessa kerrotaan.

Suurten lastensynttäreiden toivotaan myös avaavan ovia uusille paikallisille vapaaehtoisille ja jäsenille, sillä Pelastakaa lapset -kansalaisjärjestön juuret ovat nimenomaan kansalaistoiminnassa ja vapaaehtoiset ovat olleet tärkeässä roolissa alusta asti.

– Pelastakaa lapset tuo yhteen lapsen oikeuksia edistävät ihmiset toimimaan ja vaikuttamaan lasten hyväksi kaikkialla, missä järjestö toimii, tiedotteessa muistutetaan.

Suuret lastensynttärit la 20.8. klo 10–12 Savonlinnassa Wanhan aseman majatalon pihapiirissä, Asemantie 11, Savonlinna. Sateen sattuessa juhlat siirtyvät Olavinkadulle, Activity Makerin tiloihin.