Savonlinnan Haislahteen avautuu upeissa järvinäkymissä kylpevä sushiravintola –  "Hyvä sushi on yhtä pehmeää ja herkullista kuin jäätelö"

Ravintolassa tarjoillaan koneella valmistetun sushin sijaan käsin tehtyä ja tuoretta sushia, kuten Japanissakin on tapana. Savonlinnaan on tulossa oma oma erikoissushinsa, jossa tietenkin raaka-aineena on muikku.

Savonlinnassa Ravintola Possen yrittäjinä alkuvuodesta saakka toimiva vietnamilais-kiinalainen yrittäjäpariskunta Dao Thuy Anh ja Chen Tinglan on uusien haasteiden edessä. He avaavat lauantaina Haislahteen VS-Marin oy:n vierasvenesataman yhteyteen uuden japanilaista ruokaa tarjoavan Kii mi -nimisen sushiravintolan yhdessä Tinglanin pitkäaikaisen ystävän, kiinalaisen Tian Yen kanssa. Aiemmin samoissa tiloissa toimi Ninni Venhon pitämä Cafe Bar Venho.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Itä-Savon sisällöt.

Tilaa 6 kk 4,90 €/kk Tilaa 2 kk 14 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Ita-Savo.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Kouvolansanomat.fi-, Kymensanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi