Ammattiopisto Samiedussa aloittaa maanantaina 380 uutta opiskelijaa

Suosituimpia aloja ovat esimerkiksi sosiaali- ja terveysala, kone- ja tuotantotekniikka sekä media-ala.

Ammattiopisto Samiedussa Savonlinnassa aloittaa ensi maanantaina 8. elokuuta yhteensä 380 uutta opiskelijaa, kerrotaan Samiedun tiedotteessa.

Kevään yhteishaussa valittuja opiskelijoita on noin 180, ja heidän keskuudessaan suosituimpia aloja ovat sosiaali- ja terveysala, kone- ja tuotantotekniikka sekä sähkö- ja automaatioala. Niiden lisäksi logistiikan ja liiketoiminnan alat kiinnostavat yhä monia. Jatkuvan haun kautta tulleet opiskelijat hakeutuivat erityisesti media- ja luontoalan koulutuksiin.

Samiedussa on yhteensä noin 2 000 opiskelijaa. Aiemmin opintonsa aloittaneet opiskelijat palaavat sorvin ääreen tiistaina 9. elokuuta.

– Ammatillinen opiskelu on tänä päivänä hyvin monipuolista, meillä voi opiskella ketterästi eri oppimisympäristöissä, eri aikoina ja eri elämäntilanteissa – myös täysin ajasta ja paikasta riippumatta. Useiden vaihtoehtojen ansiosta opiskelu onnistuu joustavasti myös työssäkäyvillä. Tänä päivänä opiskelijoistamme noin 20 prosenttia opiskelee kampuksilla, noin 30 prosenttia työpaikoilla ja noin 50 prosenttia verkossa, kertoo pedagoginen päällikkö Eeva-Liisa Metsäluoto tiedotteessa.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka