Kesä ja kummitukset – Vastaa Itä-Savon kyselyyn ja kerro oma savonlinnalainen kummitustarinasi!

Itä-Savon toimitus etsii savonlinnalaisia kummitustarinoita. Missä täällä kummittelee? OIetko kokenut aaveen läsnäolon? Kerro tarinasi meille ja muille Itä-Savon lukijoille!

Itä-Savo etsii Savonlinnassa havaittuihin aaveisiin, henkiin tai kummituksiin liittyviä tarinoita. Asutko talossa, jossa uskot kummittelevan tai oletko yöpynyt tai vieraillut jossakin paikkakunnan rakennuksessa, jossa uskot liikkuvan aaveita?

Ehkä sinulla on ajatus, kuka haamu voisi olla, miksi hän kummittelee ja mikä hänen tarinansa on.

Kerro muistosi tai tarinasi alla olevalla lomakkeella. Missä ja milloin kohtasit kummituksen? Mitä tapahtui ja miltä se tuntui? Voit myös kertoa, millaisia kummitustarinoita Savonlinnasta olet kuullut muilta ihmisiltä.

Jos olet valmis antamaan haastattelun aiheeseen liittyen niin muista liittää vastaukseen mukaasi nimesi ja yhteystietosi, niin voimme ottaa yhteyttä! Yhteystiedot tulevat vain toimituksen tietoon.

Lomakkeella annettuja vastauksia sekä haastatteluja voidaan käyttää Itä-Savon digi- ja printtilehdessä ilmestyvässä jutussa, joka käsittelee savonlinnalaisia kummitustarinoita. Voit lähettää vastauksesi myös pelkällä nimellä tai nimimerkillä.

Vastausaika päättyy maanantaina 25. heinäkuuta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka