Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tanssiaskeleet tutuksi kesäisellä Kaipolan Paviljongilla – Lavatansseissa viihdyttävät Nina Åkerman ja ManTra -yhtye, tanssitunneilla opetellaan valssia, tangoa, fuskua, lattareita ja päivätansseja

Tarkoitus on tehdä tutuksi uusia tanssilajeja, ja osallistujilta kaivataankin avointa mieltä.

Ihmekollektiivi kertoo tiedotteessaan järjestävänsä perinteiset lavatanssit Kaipolan Paviljongilla lauantaina 23. heinäkuuta. Esiintyjänä on Nina Åkerman ja ManTra -yhtye.

– Lavatanssien yhteyteen luomme mahdollisuuden kokeilla ensiaskelia valssissa. Perinteisten tanssilajien osaajille tarjolla on tanssitunnit tangon ja fuskun merkeissä. Alkeistason tunneille voi osallistua yksin tai parin kanssa, tiedotteessa kerrotaan.

Tapahtuma kuuluu osittain Leader-ryhmien AIKU-teemahankkeeseen, jolla tuodaan esiin aineetonta kulttuuriperintöä. Tanssitunnit puolestaan toteutetaan yhteistyössä Etelä-Savon Liikunta ry:n (ESLI) Tanssin taikaa ja tasapainoa 2 -hankkeen kanssa. Opetuksesta vastaa seuratanssinopettaja Jorma Hokkanen parinaan Raakel Hokkanen.

Tanssinopetus alkaa kello 13 ja tanssit alkavat kello 20.

Ihmekollektiivi järjestää ilmaisen yhteiskuljetuksen Sulkavalta tanssinopetukseen sekä illan lavatansseihin.

Tapahtuman järjestelyissä ovat mukana myös Motelli-Ravintola Muikkukukko, Eläkeliiton Sulkavan yhdistys ja Taimin Kukkakulma.

Sunnuntaina on ravintola Muikkukukossa maksutonta latinalaistanssiopetusta suomalaisen Maria Ylösen ja kuubalaisen Yusniel Socarrasin johdolla kello 11 alkaen. Soolosalsaopetusta on luvassa kello 11, jonka jälkeen opetus jatkuu kuubalaisen parisalsan ja dominikaanisen paribachatan parissa.

– Osallistujilta kaivataan avointa mieltä, jotta eri tanssilajeja saadaan tuotua myös omalle alueellemme, tiedotteessa kannustetaan.

Muikkukukon päivätansseissa kello 16–19 tanssittaa Mikko Mäkeläinen DUO.

Suomen Kulttuurirahasto on myöntänyt Ihmekollektiiville avustusta, josta osa käytetään lavatanssien järjestämiseen. Ihmekollektiivi on lisäksi solminut yhteistyösopimuksen Suur-Savon Osuuspankin kanssa tapahtumien mahdollistamista varten.

Ilmainen bussikuljetus Kaipolan Paviljongille 23.7. Sulkavan kunnantalon edestä klo 12.30, 14.30, 18.30, 20.30 ja 21.30. Paluu Kaipolasta kello 14.30, 16.30, 22.15, 00.15 ja 01.15.