Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

EloJubilee-festivaalin viimeiset solistit julkaistu – Olavinlinnassa vihdoin toteutuvalla festivaalilla on ohjelmassa kaksi konserttia

Antony Parviainen ja Tommi Salmela laulavat Raskasta iskelmää -konsertissa, Nina Tapio ja Jennie Storbacka Mamma Miassa. Raskasta iskelmää -konsertin solisteiksi on aiemmin jo julkaistu JP Leppäluoto ja Antti Railio.

RT-tuotanto oy kertoo tiedotteessaan, että kolmen vuoden koronatauon jälkeen vihdoin toteutuvalla EloJubilee-festivaalilla on ohjelmassa kaksi konserttia. Perjantaina 12. elokuuta kuullaan suurta suosiota nauttiva Raskasta iskelmää -show ja lauantaina 13. elokuuta Mamma Mia -konsertti, jossa kuullaan huippusuositun Abba-musikaalin parhaat hitit.

Perjantai-illan Raskasta iskelmää -konsertin solisteiksi on aiemmin jo julkaistu JP Leppäluoto ja Antti Railio. Konsertin kaksi muuta solistia ovat Antony Parviainen ja Tommi Salmela.

Parviainen on laulanut Raskasta joulua -projektin konserteissa ja levyillä vuoden 2004 esikoisalbumista alkaen. Parviaisen muita kokoonpanoja ovat olleet muun muassa Machine Men ja Psychework.

Tommi ”Tuple” Salmela on tullut tunnetuksi Tarot-yhtyeen riveistä sekä Raskasta joulua -projektin yhtenä solistina.

Lauantai-illassa Olavinlinnan täyttää Abban musiikki sinfoniaorkesterin täyteläisellä säestyksellä. Abban hiteille rakentuva Mamma Mia -musikaali on ollut ensi-illastaan lähtien maailmanlaajuinen sensaatio ja täyttänyt teatterikatsomot ympäri maailmaa. Sen on tähän mennessä nähnyt yli 60 miljoonaa katsojaa. EloJubilee-festivaalilla kuullaan musikaalin parhaat hitit. Solisteina ovat suomenkielisessä Mamma Mia -musikaalissa loistanut Nina Tapio ja Jennie Storbacka. Konsertin säestää Kuopion kaupunginorkesteri ja konsertin johtaa Atso Almila.