Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Poliisilla vilkas juhannusaatto Etelä-Savossa – Puumalassa ravintolatappelu, rattijuoppoja tavoitettiin Savonlinnasta

Itä-Suomessa poliisilla meneillään vilkas juhannusaatto. Poliisin tilannekeskus kertoo, että perjantaina kello 22 mennessä Etelä-Savosta on tavoitettu viisi epäiltyä rattijuoppoa.

Tapauksista kaksi on ollut Mikkelissä, kaksi Savonlinnassa ja yksi Pertunmaalla.

Vesiliikenteestä on tavattu yksi juopumustapaus, joka löytyi Puumalasta.

Puumalassa on myös tapeltu paikallisessa ravitsemusliikkeessä aattoiltana. Poliisi on kirjannut sen pahoinpitelyksi, sillä asikas tai asiakkaat ovat käyneet henkilökunnan kimppuun, mutta alustavan tiedon mukaan vakavia henkilövahinkoja ei sattunut. Mukana tappelussa oli jollain tavoin kuusi osallista.

Etelä-Savossa poliisilla oli juhannusaattona 128 hälytys- ja valvontatehtävää. Koko Itä-Suomessa tehtäviä ollut 410.

Päihtynyt uimari oli hukkua Savonlinnassa

Poliisin tiedossa ei toistaiseksi ole Itä-Suomen alueelta yhtään hukkunutta tai onnettomuuksissa menehtynyttä, joten siinä suhteessa juhannuksen vietto on sujunut hyvin.

Savonlinnassa pelastuslaitos hälytettiin ihmisen vedestä pelastamiseen noin kello 21.15 aikaan. Päihtyneenä uimaan mennyt henkilö oli vaarassa hukkua. Samaan seurueeseen kuulunut toinen henkilö onnistui kuitenkin pelastamaan veden varassa olleen, Etelä-Savon pelastuslaitos kertoo tiedotteessa.

Ensihoitajat tarkastivat uupuneen uimarin tilan.

Pelastuslaitos muistuttaa juhannusillan kunniaksi, että päihtyneenä uimaan mennessä on riski päätyä surullisenkuuluisiin juhannustilastoihin.

Uutista täydennetty kello 10:53: Lisätty poliisin yöllisen tiedotteen perusteella uudet tehtävien määrät.