Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Saimaa Jazz Festival kestää peräti yhdeksän päivää – Festivaalit käynnistää Mathias Sandberg Trio Savonlinnan Kulttuurikellarilla 2. heinäkuuta

Heinäkuussa alkavat jazz-festivaalit järjestetään nyt toisen kerran, mutta edellisvuodesta tapahtuma on venynyt yhdeksänpäiväiseksi. Konserttien lisäksi tiedossa myös jammailutuokioita, joihin on vapaa pääsy.

Saimaa Jazz Festival tuo Savonlinnan Kulttuurikellariin monipuolisen tyylikattauksen rytmimusiikkia ja innovatiivisia esiintyjiä.

Festivaalit järjestetään nyt toisen kerran ja edelliskerrasta ne ovat venyneet peräti yhdeksän päivää kestäväksi tapahtumaksi. Jazzin lisäksi tänä vuonna kuullaan myös kansanmusiikkia Suomesta ja Keniasta.

Tapahtuman tiedotteen mukaan konserttien lisäksi festivaalien aikana järjestetään neljänä iltana vapaan pääsyn jamit, joita isännöi Jari Perkiömäki.

Festivaalit käynnistyvät lauantaina heinäkuun 2. päivä, kun yksi Suomen aktiivisimmista jazzmuusikoista, jazzkitaristi ja säveltäjä Mathias Sandberg saapuu Kulttuurikellarille trionsa kanssa.

Festivaalien aloituskonsertti on yksi Sandbergin kolmestakymmenestä konsertista hänen Suomen kiertueellaan ja kuulijalle on luvassa ainakin trion uusimman The Doctor -levyn antia.

Kaikki esiintyjät ja aikataulut löytyvät Saimaa Jazz Festival -tapahtuman nettisivuilta. Yksittäisten lippujen lisäksi tapahtumaan voi hankkia festivaalipassin, jolla pääsee kaikkiin Kulttuurikellarilla järjestettäviin maksullisiin konsertteihin.

Suurin osa konserteista järjestetään Kulttuurikellarilla, mutta muutamia esityksiä on tiedossa myös esimerkiksi Huwilalla.