Savonlinnalainen Olaf Brewing julkisti Nato-oluen – Nerokas ajoitus sai heti huomiota somessa

Panimo aikoo lähettää olutta presidentinlinnaan, eduskuntaan sekä pääesikuntaan.

Savonlinnalaisen Olaf Brewingin markkinointi-idea ei voinut paljon paremmin osua nappiin.

Panimo julkisti maanantaina 16. toukokuuta OTAN Olutta oluen.

Olut julkaistiin tiedotteen mukaan Suomen historiallisen Nato-päätöksen kunniaksi, ja olut sai muutamassa tunnissa mainion näkyvyyden sosiaalisessa mediassa ja Twitterissä.

Myös valtakunnalliset mediat, kuten MTV3 ja Yle huomioivat tuotteen.

– Olemme täällä Savonlinnassa ikiaikaisella idän ja lännen rajamaalla. Kaupunkiamme on pommitettu, ja useasti on alueella historiassa taisteltu.

– Varsinkin Olavinlinna rajalinnana on ollut taistelujen melskeessä. Nato-päätös on erinomainen asia Suomen turvallisuuden kannalta, ja toivomme, että sen myötä ei Suomessa ja Savonlinnassa koskaan enää sotaa käydä", sanoo Olaf Brewing perustaja ja toimitusjohtaja Petteri Vänttinen tiedotteessa.

OTAN Olutta on saatavilla Olaf Brewingin juuri Savonlinnassa vanhaan veturitalliin avatussa olutkaupassa, House of Olafissa ja sitä toimitetaan tilausten mukaan myös kauppoihin ja ravintoloihin kautta maan, tiedotteessa kerrotaan.

– Olaf-oluiden tarinat hakevat innoitusta historiasta. Olemmekin siis aina mukana historiallisissa tapahtumissa - ja nyt eletään historiallisia aikoja. OTAN-oluen myötä olemme mahdollistamassa maljojen nostoa yhteistyölle ja uusille ystäville, toteaa Vänttinen.

Panimo aikoo lähettää olutta presidentinlinnaan, eduskuntaan sekä pääesikuntaan.

– Toivomme että valtionjohto, kansanedustajat ja puolustusvoimain eduatajat ehtivät kiireisen kevään jälkeen hieman juhlistaa työnsä tuloksia, vaikkapa ottamalla tätä olutta, Vänttinen sanoo tiedotteessa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka