Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sairaalahoidossa on tällä hetkellä eniten potilaita koko koronaepidemian aikana Sosterin alueella – Tartunnat ovat nousussa

Sairaalahoidossa on ollut korkeimmillaan 19 koronaviruspotilasta samaan aikaan.

Sosteri tiedottaa, että koronavirustartuntoja todetaan alueella suhteellisen runsaasti edelleen. Aiempi tartuntamäärissä tapahtunut lasku on pysähtynyt ja kääntynyt taas lievään nousuun.

Tiedotteessa arvioidaan syyn löytyvän ehkä vapusta, kun ihmiset kohtasivat paljon.

Tiedotteessa kerrotaan, että sairaalahoidossa on tällä hetkellä eniten potilaita koko epidemian aikana, korkeimmillaan 19 koronaviruspotilasta samaan aikaan, ja maskisuositus Sosterin tiloissa jatkuu.

Tartuntoja on tällä viikolla todettu noin 260.

THL suosittaa neljättä koronarokotusta sairaille ja ikääntyneille henkilöille. Tarkkaa ikärajaa THL ei ole tässä yhteydessä määrittänyt. Jo aiemmin THL suositti neljättä koronarokotusta 80 vuotta täyttäneille ja 12 vuotta täyttäneille vakavasti immuunipuutteisille sekä kaikille hoivakodeissa asuville iäkkäille.

– Jos neljännen rokotuksen tarve mietityttää, kannattaa olla yhteydessä Sosterin rokotusajanvaraukseen, johtajaylilääkäri Jaana Luukkonen Sosterista sanoo tiedotteessa.

Rokotusajanvaraukseen saa yhteyden numerosta 044 417 3698 ma-to klo 8-15.30 ja pe 8-14 tai sähköisesti Sosterin verkkopalvelussa.