Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Savonlinnan Teatterin kaikki Hiomaton timantti -esitykset peruuntuvat tämän kevään osalta

Peruutukset johtuvat teatterin henkilökunnan lukuisista koronan aiheuttamista sairastapauksista.

Savonlinnan Teatteri peruu tämän kevään osalta kaikki Hiomaton timantti -musikaalin jäljellä olevat esitykset 6.–20.5. sekä 17.5. illalle suunnitellun Lavaklubin Riihisaaren museolla.

Mummun saappaassa soi fox -näytelmän viimeiset esitykset 11.5. ja 20.–21.5. pyritään toteuttamaan kevään ohjelmistosuunnitelman mukaan, ja lisäksi siitä on tarkoitus toteuttaa kaksi lisäesitystä perjantaina 13.5. kello 13.00 ja lauantaina 14.5. kello 13.00.

Savonlinnan Teatterin lähettämän lehdistötiedotteen mukaan päätös Hiomattoman timantin ja Lavaklubi Jätän valot eteiseen peruuntumisesta loppukevään osalta johtuu teatterin henkilökunnan lukuisista koronan aiheuttamista sairastapauksista.

– Tilanne on yleisöllemme erittäin valitettava ja pahoittelemme lippunsa varanneille ja ostaneille kevään peruutuksista aiheutunutta harmia ja vaivaa, teatterin tiedotteessa pahoitellaan.

Hiomaton timantti -esitykset jatkuvat syyskaudella -22 teatterin ohjelmistosuunnitelman mukaisesti. Kevään peruuntuneiden esitysten tilalla Hiomatonta timanttia nähdään ja kuullaan syksyllä kuusi esitystä suunniteltua enemmän eli yhteensä 27 kertaa, teatterin tiedotteessa kerrotaan.

Pate Mustajärven Tämä(kin) tarina on tosi -esityskiertueen vierailu Savonlinnan Teatterissa sunnuntaina 8.5. on toteutumassa alkuperäisen suunnitelman mukaan.