Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Savonlinnan uuden pääterveysaseman viimeisiä toimintoja muutetaan uusiin tiloihin toukokuun alkupäivinä

Sosterin mukaan muutosta ei juurikaan aiheudu keskeytyksiä yksiköiden toimintaan, mutta muuton ajalle on annettu vähemmän ajanvarauksia. Osan aikaa toimintoja voi olla vanhassa ja uudessa toimipaikassa.

Sosteri tiedottaa, että uuden sosiaali- ja terveyskeskuksen eli pääterveysaseman käyttöönotto on edennyt suunnitelmien mukaan. Viimeisiä toimintoja muutetaan uusi tiloihin toukokuun alkupäivinä.

Sosterin mukaan muutosta ei juurikaan aiheudu keskeytyksiä yksiköiden toimintaan, mutta muuton ajalle on annettu vähemmän ajanvarauksia. Osan aikaa toimintoja voi olla vanhassa ja uudessa toimipaikassa.

Yksiköt tiedottavat asiakkaitaan oikeasta vastaanottopaikasta.

Tiedotteessa kerrotaan, että tilat ovat edelleen käyttöönottovaiheessa, ja opastusta parannetaan tulevien viikkojen aikana. Tiloissa saadaan käyttöön infotelevisiot sekä kulkua helpottavat ovipuhelimet.

Myös ulkopuolelle on tulossa opasteita liikenteenohjaukseen liittyen. Rakennuksessa liikkuu vielä rakentajia ja asentajia sekä tiloja viimeistelemässä. Ulko- ja pysäköintialueen viimeistelytyöt jatkuvat toukokuun ajan.

Viimeiset muutot uuteen sosiaali- ja terveyskeskukseen tehdään viikolla 18. Laboratorion näytteenotto aloittaa toimintansa 0-kerroksessa maanantaina 2. toukokuuta eli tänään.

Lääkäri- ja hoitajavastaanotot siirtyvät uusien tilojen 1. kerrokseen keskiviikkona 4. toukokuuta.

– Kyllä täällä muuttoa tehdään ja toiminta aloitetaan uusissa tiloissa keskiviikkona 4. toukokuuta. Ensimmäiset asiakkaat saapuvat noin puolen päivän aikaan. Ihan täydellä teholla ei heti aloiteta, mutta haavat ja toimenpiteet hoidetaan sekä ns. puolikiireelliset asiakkaat, vastaanottotoiminnan osastonhoitaja Päivi Laitinen Sosterista sanoo tiedotteessa.

Viimeisenä uusiin tiloihin 00-kerrokseen muuttaa toimintakyky-yksikkö, johon kuuluvat fysioterapia ja kuntoutus, fysiatrian poliklinikka sekä jalkaterapia.

Sosterin verkkosivuille on tehty uudisrakennukseen liittyen oma sivunsa, jonne on koottu tietoa uudesta sosiaali- ja terveyskeskuksesta. Sivulta löydät esimerkiksi tarkemman muuttoaikataulun sekä tiedon, mitkä osastot ovat jo muuttaneet. Sivulta löytyy lisäksi alueen kartta sekä tietoa uusista pysäköinti- ja liikennejärjestelyistä sekä sisäänkäynneistä.