Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Savonlinnan teatteri toivoo katsojilta kärsivällisyyttä – Esitykset keskeyttäneet sairaustapaukset liittyvät kaikki tavalla tai toisella koronaan

Savonlinnan Teatteri pahoittelee tiedotteessa suuresti asiakkailleen peruuntumisista aiheutunutta vaivaa.

Savonlinnan Teatteri toivoo tiedotteessa katsojilta kärsivällisyyttä ja lupaa esitysten taas pyörähtävän käyntiin toukokuun puolella. 19. maaliskuuta ensi-iltansa saaneen Hiomaton timantti -musikaalin esitykset on jouduttu koko huhtikuulta perumaan sairaustapausten vuoksi. Esityksiä oli huhtikuulle sijoitettu peräti 12 kappaletta.

Teatterin tiedotteessa kerrotaan, että kaikki sairastapaukset liittyvät tavalla tai toisella koronaan ja sen aiheuttamiin pitkittyneisiin jälkitauteihin ja -oireisiin.

– Rajoitusten ja maskisuositusten poistuttua alkoivat tartunnat levitä teatterin henkilöstössä, ja valitettavasti kaikki eivät koronaa sairasta samaan aikaan. Siksi teatteri on joutunut tekemään peruutuksia viikko kerrallaan, koska uusia tapauksia on ilmennyt juuri, kun entisistä on selvitty, tiedotteessa sanotaan.

Savonlinnan Teatteri pahoittelee tiedotteessa suuresti asiakkailleen peruuntumisista aiheutunutta vaivaa ja toivoo, että katsojamme jaksaisivat olla kärsivällisiä ja löytäisivät tiensä taas teatteriin, kun esitykset saadaan taas rullaamaan normaalisti.

Tiedotteen mukaan Hiomaton timantti -esitykset jatkuvat toukokuussa 20.5. asti ja Mummun saappaassa soi fox-draamakomedian esityksiäkin on jäljellä vielä neljä kappaletta 21.5. saakka.

Syyskauden virallinen ohjelmistokalenteri julkistetaan viikolla 18 ja syyskauden liput tulevat myyntiin toukokuun aikana. Tiedotteen mukaan Hiomaton timantti -musikaali jatkaa syksyn ohjelmistossa 3.9. alkaen, ja uutuutena saa ensi-iltansa marraskuussa Mika Ripatin käsikirjoittama ja teatterin johtajan, ohjaaja Jouni Rissasen luotsaama väkevä draama Tukholma.

– Tukholma on nykyaikaan ja yritysmaailmaan sijoittuva teos, jossa koko työryhmä juoksee vahvasti pää kylmänä ja lenkkarit jalassa kohti Tukholman maratonia, tiedotteessa kerrotaan.