Vappumusiikista nautitaan Torniksella Rantasalmella puhallinyhdistyksen konsertissa sunnuntaina

Konsertissa esiintyvät yhdistyksen C-, B- ja A-orkesterit, Aikuisten puhallinorkesteri sekä Aikuisten viihdeorkesteri.

Rantasalmen puhallinorkesteriyhdistys pitää sunnuntaina 1. toukokuuta vappukonsertin Musiikki- ja teatterisali Tornadossa Rantasalmella. Esiintymässä ovat karnevaalihengessä orkesteriyhdistyksen kaikki kokoonpanot Marja Ikosen ja Janne Ikosen johdolla. Konsertin juontaa Liisa Vihermaa.

Musiikin ohella tapahtuma on samalla soittoharrastajien ”kevätjuhla”, jossa jaetaan opistokauden päätteeksi erilaisia palkintoja, muistamisia ja kiitoksia.

Konsertissa esiintyvät yhdistyksen C-, B- ja A-orkesterit, Aikuisten puhallinorkesteri sekä Aikuisten viihdeorkesteri. Ohjelmistossa on muun muassa sääaiheisia kappaleita, perinteisiä vappukappaleita, marsseja sekä vesihenkisiä kappaleita, jotka antavat esimakua 17. toukokuuta kirkossa järjestettävästä Saimaan rannoilta ulos ulapalle -konsertista.

Ykköskokoonpanon solisteina esiintyvät Rauha Tiainen ja Oskari Reinikainen (kellopeli) sekä Kuisma Tossavainen (alttosaksofoni) ja Aarni Tossavainen (baritonitorvi).

Tapahtumaa on mahdollista seurata myös kotisohvalta tai jopa kuukauden ajan jälkilähetyksenä, sillä konsertti myös striimataan. Ohjeet striimauksen seuraamiseen löytyvät osoitteesta tornis.net.

Vappukonsertti Musiikki- ja teatterisali Tornadossa Rantasalmella su 1.5.2022 klo 10–12.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka