Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

KK-Verve Oy sekä Verve Terapia Oy myivät liiketoimintojaan Coronarialle – Toiminta omistajayhtiö Kruunupuistossa jatkuu ennallaan

Palveluiden kehittäminen jatkuu ja tiivistyy yhdessä omistajatahojen; Kuntoutuskeskus Kankaanpään ja Kruunupuiston kanssa.

Coronaria Terameri Oy on ostanut liiketoimintakaupalla KK-Verve Oy:n ammatillisen kuntoutuksen, fysio-, puhe- ja toimintaterapian sekä niihin kuuluvat tukitoimet. Ammatillinen kuntoutus sisältää myös työeläkekuntoutuksen ja työyhteisön kehittämiskonsultoinnin. Verven työntekijät siirtyvät Coronariaan vanhoina työntekijöinä, kerrotaan tiedotteessa.

Lisäksi Coronaria Fysioterapia Oy on ostanut liiketoimintakaupalla Verve Terapia Oy:n terapialiiketoiminnan pois lukien psykoterapialiiketoiminnan. Myös Verve Terapian työntekijät siirtyvät Coronariaan vanhoina työntekijöinä.

Kaupan myötä Coronariaan siirtyy 25 miljoonan euron liikevaihto ja 350 työntekijää.

– Coronaria Kuntoutuspalveluilla on ollut tähän asti yksilöterapian ja moniammatillisen kuntoutuksen vahvat ja laajat palvelukokonaisuudet. Ammatillisen kuntoutuksen osuus on ollut yhtiön toiminnassa pienempänä. Verve -kaupalla saamme valtakunnallisen ja laajan jalansijan myös ammatilliseen kuntoutukseen, sanoo puolestaan Coronaria Kuntoutuspalvelut Oy:n toimitusjohtaja Arto Lamberg.

KK-Verve Oy:n tarjontaan jää liikenne- ja tapaturmavakuutuskuntoutus sekä lääkinnällinen laitoskuntoutus Oulussa ja Lahdessa. Verve Terapia Oy:n tarjontaan jää psykoterapia.

– Olemme tuottaneet kuntoutuspalveluita monialaisesti, ja nyt haluamme keskittyä entistäkin selkeämmin lääkinnälliseen kuntoutukseen sekä valtakunnalliseen vahinkovakuutusyhtiöiden kuntoutukseen, jota omistajatahotkin tekevät sekä psykoterapian liiketoiminta-alueeseen, sanoo KK-Verve Oy:n toimitusjohtaja Hannu Ronkainen tiedotteessa.

Tiedotteen mukaan liiketoimintakaupat eivät vaikuta Verven eikä Verve Terapian voimassa oleviin sopimuksiin eikä asiakkaiden palveluihin. Palveluiden kehittäminen jatkuu ja tiivistyy yhdessä omistajatahojen; Kuntoutuskeskus Kankaanpään ja Kruunupuiston kanssa.