Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Savonlinnan Mieslaulajat aloitti aktiivisen toiminnan

Savonlinnan Mieslaulajat on aloittanut aktiivisen harjoittelun tähtäimenään esimerkiksi kevätkonsertti ja muita esiintymisiä kesän ja syksyn aikana.

Varsinaiset koko kuoron harjoitukset ovat maanantaisin seurakuntakeskuksessa. Tiistaisin harjoitukset alkavat laulukoululla ja jatkuvat Assan poikien harjoituksilla Savonlinnan Wanhalla Asemalla.

Tenoreiden stemmaharjoituksia vetää Arho Raunio ja bassojen Markus Paavilainen. Markus Paavilainen vetää myös Assan poikien lauluryhmää.

Kuoro on valinnut hallituksen, jossa toimivat Keijo Pesonen yhdistyksen puheenjohtajana, Arho Raunio kuoron taiteellisena johtajana ja musiikkivaliokunnan johtajana, Esa Ruuskanen hallituksen jäsenenä ja rahastonhoitajana, Asko Muhonen hallituksen jäsenenä, markkinointivaliokunnan jäsenenä ja kuoron isäntänä, Jouko Hallikainen hallituksen jäsenenä ja markkinointivaliokunnan jäsennä, Markus Paavilainen hallituksen jäsenenä, musiikkivaliokunnan jäsenenä ja nuotistonhoitajana, Unto Sinkkonen hallituksen jäsenenä ja hallituksen varapuheenjohtajana, Ari Lybeck hallituksen jäsenenä, markkinointivaliokunnan puheenjohtajana ja yhdistyksen sihteerinä sekä Teuvo Röksä yhdistyksen kunniapuheenjohtajana.

Risto Topi valittiin myös hallitukseen, mutta hän menehtyi vaikean sairauden viemänä helmikuussa 2022. Risto Topi toimi monta vuotta kuoron aktiivisena jäsenenä ja bassoäänialojen stemmaharjoittajana.

Kirjoittaja on Savonlinnan Mieslaulajat ry:n sihteeri.