Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Enonkoski jakaa kaikille 75-vuotiaille enonkoskelaisille ikäihmisille palvelusetelejä virikkeelliseen ja kulttuuritoimintaan

Enonkosken kunta hakee paikallisia yrityksiä ja yhteisöjä Enonkosken kunnan palvelusetelin tuottajatahoksi. Kustannukset katetaan Kyllikki Östringin testamenttivaroista.

Enonkosken kunta jakaa kaikille 75-vuotiaille enonkoskelaisille ikäihmisille palvelusetelejä arvoltaan 5 x 20 euroa (arvo yhteensä 100 euroa). Palvelusetelit katetaan Kyllikki Östringin testamenttivaroista, Enonkosken kunta tiedottaa.

Palveluseteli tulee käyttää vuoden 2022 loppuun mennessä enonkoskelaisen yrityksen tai yhteisön palveluihin, jossa on tarjolla ikääntyneille virikkeellistä tai kulttuuritoimintaa tai kampaamo-, kauneus- tai hyvinvointipalveluja joko palveluntuottajan toimipaikassa tai ikäihmisen omassa kodissa tai hoitopaikassa.

Virikkeellinen toiminta voi olla vaikkapa liikuntaa, musiikkia, käsitöitä, kuvataidetta tai retkiä. Kulttuuritoiminnaksi katsotaan muun muassa taiteen harrastaminen, taidepalvelut, kotiseututyö, elokuvat, kirjallisuus tai kuvataide.

Virikkeellistä ja kulttuuritoimintaa eivät tässä tapauksessa ole esimerkiksi kodin siivous- ja pihatyöt, kauppa- ja apteekkiostokset sekä ravintolapalvelut.

Enonkosken kunnan tiedotteen mukaan palveluseteliä voi käyttää myös ikääntyneen kuljetuksen järjestämiseen virikkeelliseen tai kulttuuritapahtumaan Enonkosken kunnan tai kunnan ulkopuolella, mikäli tämän enokoskelaisia kuljetuspalveluntarjoajia ilmoittautuu palveluntuottajaksi.

Palvelusetelin tuottajaksi voi tarjoutua jättämällä yhteystiedot kuntaan 6.3. mennessä tästä linkistä.