Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Puruveden muikuilla ja Punkaharjun yrteillä pyritään nyt Euroopan ruokamatkailun kärkeen

Saimaan alueen ruoka- ja kulttuurimatkailuvisio eli hakukirja Euroopan gastronomiseksi alueeksi 2024 nostaa Savonlinnan alueelta esille erityisesti järvikalan, marjat, sienet, yrtit ja muut luonnon antimet sekä itäiset piirakat ja leivät.

Saimaan alueen ruoka- ja kulttuurimatkailuvisio eli hakukirja Euroopan gastronomiseksi alueeksi 2024 nostaa Savonlinnan alueelta esille muun muassa Hotelli Punkaharjun ja Puruveden muikun.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Itä-Savon sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Ita-Savo.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Kouvolansanomat.fi-, Kymensanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi