Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Osallistu nimikilpailuun | Uudelle ryhmälle etsitään nimeä – Rajupusu Leader ry ja Piällysmies ry yhdistyvät

Leader-toiminta jatkuu hieman yli 30 000 asukkaan muodostamalla alueella laajemmin hartioin.

Rajupusu Leader ry ja Piällysmies ry ovat yhdistymässä vuoden 2023 alussa, ja uudelle yhdistykselle etsitään nyt uutta, nasevaa nimeä. Parhaan nimen keksijälle on luvassa 200 euron arvoinen lahjakortti.

Rajupusu toimii Joroisten, Juvan, Rantasalmen ja Sulkavan alueella, Piällysmiehestä yhdistyvään alueeseen liittyvät Enonkoski sekä Savonlinnan maaseutualueet.

– Yhdistymisen myötä alueen asukkaat, yhdistykset ja yritykset saavat entistä enemmän kaikupohjaa aluetta kehittävillä ajatuksilleen ja ideoilleen. Yhteistyöverkosto laajenee ja osaaminen sekä palvelukyky kasvaa, nykyisen Rajupusu Leader ry:n toiminnanjohtaja Anne Vänttinen kertoo tiedotteessa.

Leader-toiminta jatkuu yhdistynein voimin tulevaisuudessa hieman yli 30 000 asukkaan muodostamalla alueella.

Nimikilpailuun toivotaan luovia, nasevia nimiehdotuksia uudelle maaseudun kehittämisryhmälle. Luvassa on 200 euron arvoinen lahjakortti parhaan nimiehdotuksen lähettäjälle. Voittaja saa valita lahjakortin yhteen Leader-tuettuun kohteeseen alueella. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan lisäksi yllätyspalkintoja. Nimikilpailuun osallistuvat kaikki 20. helmikuuta menneessä tulleet ehdotukset.

Nimikilpailuun voi osallistua sähköpostilla, postikortilla sekä Facebookin tai Instagramin kautta. Lisätietoja löytyy osoitteesta rajupusuleader.fi.