Rauhaniemen Joulupolulla Sulkavalla vietetään koko perheen joulutapahtumaa sunnuntaina – Joulupukki poroineen on paikalla!

Rauhaniemen Joulupolku on avoinna yleisölle koko joulukuun ajan. Näytteillä on kädentöitä, joita kuka tahansa voi halutessaan tuoda näyttelyyn.

Rauhaniemen museoalueella Sulkavalla vietetään koko perheen jouluista tapahtumaa tulevana sunnuntaina 19. joulukuuta.

Päivän ohjelmassa on muun muassa jäätimanttien etsintäkilpailu, mahdollisuus tavata Joulupukki poroineen, Sulkavan Naisvoimistelijoiden tonttutanssia, MLL Sulkavan järjestämää töppösenheittoa sekä tonttujen etsintää.

Tilaisuudessa on tarjolla glögiä, mehua, joulupullia ja piparkakkuja.

Jokaiseen tapahtumaan osallistuvalle lapselle on luvassa arpalipuke, jolla osallistuu päivän jouluarvontaan.

Samalla voi tutustua Rauhaniemen Joulupolkuun, joka on avoinna yleisölle muutoinkin koko joulukuun ajan. Joulupolulla voi ihastella kädentöitä ja halutessaan tuoda itse omia askarteluja ja käsitöitä esille näyttelyyn. Museon päärakennuksen katoskäytävästä löytyy puolisuojaisa katos, johon tuotteita voi jättää näytille. Näyttelyyn tuotuja koristeita ja käsitöitä saa vain katsoa, ei koskea.

Sen sijaan Joulupolulta löytyy joulukuusi, johon voi tuoda omia käyttämättömiä joulukoristeitaan ja ottaa itselleen käyttöön muiden tuomia koristeita.

Koko perheen jouluinen tapahtuma Rauhaniemen Joulupolulla, Rauhaniemen museoalueella. Sunnuntaina 19.12.2021 12–14. Osoite: Vanha Lossiranta 2, Sulkava. Tapahtumassa noudatetaan turvavälejä ja maskisuositusta.

Juttua korjattu 16.12.2021 klo 13.58: Tapahtuman järjestämispäivä 19.12.2021 on sunnuntai, eli lauantai, kuten jutussa aiemmin luki.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka