Xamkissa on vielä vapaita opiskelupaikkoja tammikuussa alkaviin koulutuksiin – Savonlinnan kampuksella lisähaku sairaanhoitajakoulutukseen

Lisähaun aikataulu on ripeä. Haku alkaa 6. joulukuuta, ja valintakokeet ovat vielä ennen joulua.

Mari-Anna Rossi

Ilman opiskelupaikkaa olevat ennättävät vielä aloittaa korkeakouluopinnot tammikuussa. Ammattikorkeakoulut järjestävät syksyn yhteishaussa vapaaksi jääneille paikoille lisähaun, joka on Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa Xamkissa 6.–9.12.2021.

Xamkin lehdistötiedotteen mukaan lisähaussa on kuusi AMK-tutkintoon johtavaa koulutusta. Koulutukset ovat päivätoteutuksia, merenkulun koulutuksissa on kuitenkin poikkeuksellisesti pohjakoulutusvaatimukset.

Savonlinnassa lisähaku järjestetään sairaanhoitajakoulutukseen (AMK). Lisäksi avoimia paikkoja on vielä Kotkassa ja Kouvolassa seuraaviin AMK-koulutuksiin: insinööri (merenkulku, laivatekniikka), merikapteeni (merenkulku), sairaanhoitaja, muotoilija (muoti ja puvustus sekä biotuotemuotoilu).

Lisähaun aikataulu on ripeä. Mahdolliset valintakokeet järjestetään 13.–14.12. Valintojen tulokset ilmoitetaan hakijoille mahdollisimman pian valintakokeen jälkeen. Opiskelu alkaa tammikuussa 2022.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka