Keskiviikkona Etelä-Savossa on sattunut useita pieniä liikenneonnettomuuksia – Savonlinnan keskustassa peräänajo

Savonlinnassa Olavinkadun ja Kirkkokadun valoristeyksessä pakettiauto ajoi henkilöauton perään. Etelä-Savon pelastuslaitoksen tiedotteen mukaan henkilöautossa oli kaksi henkilö ja pakettiautossa yksi. Kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa ja autot pääsivät jatkamaan matkaa. Pelastuslaitos siivosi tien lasinsiruista. Hälytys tuli keskiviikkona kello 11.30.

Pelti rytisi myös Juvalla. Henkilöauto suistui ojaan ja jäi sinne kyljelleen ojaan valtatie 5:lla Juvan rampista noin kilometri pohjoiseen. Kuljettaja pääsi itse ulos autosta eikä loukkaantunut. Pelastuslaitos käänsi auton pyörilleen, koska se tiputti hieman polttoainetta tankin korkista. Hälytys tuli kello 10.20.

Juvan rampin vieressä Pieksämäentiellä suistui henkilöauto penkkaan. Paikalla ei ollut ketään pelastuslaitoksen tulessa paikalle. Hälytys tuli kello 10.40

Juvalla Savonlinnantiellä Sulkavantien risteyksestä kilometri Savonlinnan suuntaan sattui henkilöautojen peräänajo. Aura-auton lumipöllyssä ensimmäinen auto hiljensi ja takaa tullut ajoi perään. Autoissa oli yhteensä kolme henkilöä. Kukaan ei loukkaantunut peräänajossa. Pelastuslaitos hinasi autot pois tieltä ja teki ne virrattomaksi. Hälytys tuli kello 11.47.

Etelä-Savossa on edelleen voimassa huonon ajokelin varoitus. Tupruttava lumi on vaikeuttanut liikennettä tiistaina ja keskiviikkona.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka