Savonlinnalaisyritykset lahjoittivat heijastinliivejä päiväkotilapsille – "Jokaisen sponsorin ajatuksissa oli huoli pienten turvallisuudesta", yrittäjä Jarkko Väisänen kertoo

Yrittäjä Jarkko Väisänen huomasi, että päiväkoti-ikäisillä on pulaa heijastinliiveistä päiväkodeissa. Yritysten yhteistyöllä tilannetta saatiin kohennettua.

Anttolan päiväkodin pienokaiset riemuitsivat uusista huomioliiveistään, jotka paikalliset yritykset lahjoittivat päiväkodin lasten käyttöön. Neuvonen Palvelut

Marja-Liisa Karjalainen

Savonlinnalaiset yritykset ovat lahjoittaneet 250 kappaletta heijastinliivejä savonlinnalaisille päiväkodeissa ja perhepäivähoidossa oleville lapsille. Liivejä jaettiin Asemantien, Anttolan, Savonrannan, Punkaharjun ja Kerimäen päiväkodeille. Myös yksityisiä perhepäivähoitajia haluttiin tukea ja liivejä lahjoitettiin myös heille.

Aloitteen yhteisestä hankinnasta ja lahjoituksesta teki yrittäjä Jarkko Väisänen VVA Systems Oy:stä, eli Neuvonen palveluista.

– Havaitsin, että päiväkoti-ikäisillä lapsilla on huutava pula heijastinliiveistä päiväkodeissa. Asiaa lähdettiin selvittämään varhaiskasvatuspäällikkö Anna-Liisa Sairasen kanssa ja kyselyn tuloksena oli, että liivejä tarvittaisiin satoja ympäri maakuntaa, Väisänen kertoo lähettämässään tiedotteessa.

Asemantien päiväkodin johtaja Teija Luukkainen vastaanottamassa huomioliivejä Jarkko Väisäseltä. Neuvonen Palvelut

Seuraavaksi Väisänen alkoi kartoittaa muita yrityksiä, jotka haluaisivat lähteä mukaan toteuttamaan hanketta ja nopeasti löytyikin yhteistyökumppanit, jotka hyppäsivät projektiin mukaan.

– Mainospalvelut Huuto Oy:n Petri Muhonen etsi liivit ja hoiti painatukset tyylikkäästi. Savonlinnan Rakennus- ja Peltityö Oy:n Jukka Raninen ja Savonlinnan Turvalukko olivat välittömästi idean selvittyä mukana hankkeessa, Väisänen kertoo.

– Jokaisen sponsorin mielessä oli huoli pienten turvallisuudesta. Halu turvata lasten pimeän aikaa oli pyyteetön. Yritysmaailmassakin yksityiset yritykset toimivat yhdessä. Näin saadaan hyviä tuloksia aikaan, kuten tämäkin tempaus osoittaa, hän iloitsee.

Kerimäen päiväkodin johtaja Riitta Herranen vastaanotti huomioliivit iloisena. Neuvonen Palvelut
Huomioliivit pääsivät heti käyttöön perhepäiväkodissa. Neuvonen Palvelut

Kommentoi

Mainos: Itä-Savo

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Palvelut

Ruokapaikka