Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Joulukalenteri | Tänään pikkujoulukonsertti Melartin-salissa

Sanomalehti Itä-Savo julkaisee joulukuussa joulukalenterin, joka on Savonlinnan kulttuurin toimijoiden muodostaman Rajoilla-ryhmän ja Itä-Savon yhteinen hyvän joulun toivotus kaikille.

Joulukalenteriin on koottu vinkkejä kulttuuritapahtumista, joihin voi mennä ilman pääsymaksua. Jokaiselle joulunaluspäivälle on oma tapahtumavinkkinsä.

Joulukalenterin tarkoitus on tuoda hyvää mieltä, nostaa esille Savonlinnan alueen mukavaa tarjontaa ja samalla tehdä tunnetuksi kulttuuritoimijoiden yhdessä muodostamaa Rajoilla-ryhmää.

Rajoilla-joulukalenterin on ideoinut Itä-Savon kulttuuritoimittaja Riitta-Leena Lempinen-Vesa ja sen visuaalisen ilmeen ovat luoneet taiteilijayhdistys Ars novan puheenjohtaja, Savonlinnan taidelukion kuvaamataidon lehtori Katriina Kaija sekä Saimaa-ilmiön tuottaja Veera Kolehmainen.

Kalenterissa julkaistaan uusi luukku joka päivä jouluun saakka Sanomalehti Itä-Savon instagramissa, verkossa ja printtilehdessä.

Mukavaa joulunodotusta!