Punkaharjulaislähtöinen Heikki Kähkönen on maistanut yli kymmentätuhatta olutta: Hän tuntee seudun pienpanimot ja ylistää paikallisia makuja: "Puruveden muikkua parempaa ei ole, siihen kuivakka pils tai vaalea lager"

2020 vuoden ruokatoimittajana palkittu, olutasiantuntija Heikki Kähkönen sanoo nykyään arvostavansa jopa aiempaa enemmän Itä-Suomen makuja ja maisemia. "Alueen vahvuus ovat paikalliset, puhtaat lähituotteet."
Heikki Kähkönen sanoo lopettaneensa laskemisen, kun kymppitonni meni rikki.
Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Itä-Savon sisällöt.
Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk
Digitilauksen sisältö
- Ita-Savo.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
- Näköislehti
- Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
- Esaimaa.fi-, Kouvolansanomat.fi-, Kymensanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
- Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi
Oletko jo tilaaja? Kirjaudu