Punkaharjulaislähtöinen Heikki Kähkönen on maistanut yli kymmentätuhatta olutta: Hän tuntee seudun pienpanimot ja ylistää paikallisia makuja: "Puruveden muikkua parempaa ei ole, siihen kuivakka pils tai vaalea lager"

2020 vuoden ruokatoimittajana palkittu, olutasiantuntija Heikki Kähkönen sanoo nykyään arvostavansa jopa aiempaa enemmän Itä-Suomen makuja ja maisemia. "Alueen vahvuus ovat paikalliset, puhtaat lähituotteet."

Heikki Kähkönen sanoo lopettaneensa laskemisen, kun kymppitonni meni rikki.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Itä-Savon sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk

Digitilauksen sisältö

  • Ita-Savo.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Kouvolansanomat.fi-, Kymensanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi