Punkaharjulaislähtöinen Heikki Kähkönen on maistanut yli kymmentätuhatta olutta: Hän tuntee seudun pienpanimot ja ylistää paikallisia makuja: "Puruveden muikkua parempaa ei ole, siihen kuivakka pils tai vaalea lager"

Heikki Kähkönen sanoo, että juomat ovat osa maakunnallista identiteettiä siinä missä ruoat, niiden raaka-aineet, kulttuurimaisemat tai käsityöt. Kotimaiseen raaka-ainepohjaan perustuvia käsityöoluita, tilaviinejä ja tisleitä sekä valtavaa määrää erilaisia alkoholittomia juomia pitäisi arvostaa samalla tavoin kuin lähiruokaa, hän painottaa. Ossi Tynkkynen

Heikki Kähkönen sanoo lopettaneensa laskemisen, kun kymppitonni meni rikki.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 3 kk 4 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Ita-Savo.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Esaimaa.fi-, Kouvolansanomat.fi-, Kymensanomat.fi- ja Lansi-Savo.fi-verkkopalvelut, näköislehdet ja sovellukset
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi

Mainos: Itä-Savo

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty