Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Aikuisten riskiryhmien ja heidän lähipiirinsä influenssarokotukset alkavat Sosterissa marraskuussa – Rokotusajanvaraus avataan 1. marraskuuta

Sosterin alueella kausi-influenssarokotukset alkavat 15.11. Sosterin lähettämän lehdistötiedotteen mukaan Savonlinnan pääterveysasemalla aikuisten riskiryhmien ja heidän lähipiirinsä influenssarokotukset järjestetään ajanvarauksella. Savonlinnan pääterveysasemalle rokotusaikoja voi varata sähköisesti ja puhelimitse 1.11. alkaen. Kerimäen, Enonkosken, Savonrannan ja Punkaharjun rokotukset toteutetaan Walk In -rokotusvastaanotoilla.

Riskiryhmiin kuuluvat voivat saada rokotuksen myös normaalin vastaanottokäynnin yhteydessä esimerkiksi diabetesvastaanotolla, Sosteri tiedottaa.

Influenssarokotteen voi pistää samanaikaisesti koronarokotteen kanssa, mikäli rokotettava näin haluaa.

Maksuttoman influenssarokotuksen saavat sosiaali- ja terveydenhuollon sekä lääkehuollon henkilöstö, raskaana olevat naiset, alle 7-vuotiaat, kaikki 65 vuotta täyttäneet, sairauden tai hoidon vuoksi riskiryhmiin kuuluvat, varusmiespalveluksen aloittaneet sekä vakavalle influenssalle erityisen alttiiden lähipiiri.