Savonlinnalainen yhdistyskoordinaattori Kimmo Käärmelahti siirtyy meppi Eero Heinäluoman avustajaksi – Kolomosessa muitakin henkilövaihdoksia

Kimmo Käärmelahti aloittaa uudessa tehtävässään marraskuun alussa. Uudeksi yhdistyskoordinaattoriksi on valittu Sari Kautonen.

Kimmo käärmelahti Savonlinnasta aloittaa marraskuun alussa europarlamentaarikko Eero Heinäluoman (sd.) avustajana. Arkistokuva. Soila Puurtinen

Marja-Liisa Karjalainen

Savonlinnalainen Kimmo Käärmelahti aloittaa marraskuussa uudessa tehtävässä, europarlamentaarikko Eero Heinäluoman (sd.) avustajakunnan kotimaan avustajana.

Käärmelahti on toiminut useita vuosia eteläsavolaisten yhdistysten yhteistyöjärjestön, Savonlinnan Seudun Kolomonen ry:n yhdistyskoordinaattorina.

Käärmelahti lähtee uuteen tehtäväänsä ilolla.

– Heinäluoma on sekä aiemmassa toiminnassaan että kesästä 2019 lähtien Euroopan parlamentissa edistänyt asioita, jotka ovat aina olleet itselleni hyvin tärkeitä, hän toteaa tiedotteessa.

– Kansalaistoiminnan arvostus, osallisuuden ja yhteisöllisyyden vahvistaminen, oikeusvaltioperiaatteen noudattaminen sekä arvostava vuoropuhelu niin kansallisvaltioissa, Euroopan unionin sisällä, että Euroopan unionin ja muiden globaalien toimijoiden kesken ovat asioita, jotka turvaavat tasa-arvoisen ja vahvan ihmisten Euroopan.

Käärmelahden toimenkuvaan uudessa tehtävässä kuuluu erityisesti yhteydenpito kotimaisiin sidosryhmiin ja maakunnallisiin toimijoihin, europarlamentin käsittelyyn tuleviin asiakysymyksiin liittyvä kotimainen tiedonkeruu ja valmisteluyhteistyö sekä ajankohtaisista EU-asioista käytävän kansalaiskeskustelun seuranta.

Muitakin muutoksia Kolomosen henkilöstössä

Käärmelahden tilalle Savonlinnan Seudun Kolomonen ry:n yhdistyskoordinaattoriksi on valittu Sari Kautonen.

Kolomosen hankkeiden henkilöstössä tapahtuu muitakin muutoksia marraskuun alussa. Toiminnanjohtaja Sirpa Kolistaja jää opintovapaalle 30.4.2022 saakka, ja Kolomosen osa-aikaiseksi vt. toiminnanjohtajaksi täksi ajaksi siirtyy Virpi Leskinen. Leskinen jatkaa edelleen myös vuoden 2021 loppuun Asukasloikka Savonlinna - seuraava askel -hankkeen osa-aikaisena projektipäällikkönä.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka