Vastaa kyselyyn: Enonkoski kysyy kuntalaisten mielipiteitä strategiatyön tueksi

Enonkosken kuntastrategia on voimassa enää tämän vuoden loppuun. Uuden strategian valmistelu on alkanut.

Enonkosken kuntastrategiatyön tueksi toteutetaan kuntalaiskysely, jossa kaikki saavat vastata kunnan kehittämistä koskeviin kysymyksiin. Arkistokuva. Mari-Anna Rossi

Marja-Liisa Karjalainen

Enonkosken kunta on päättänyt tehdä kyselytutkimuksen, joka suunnataan kunnan luottamushenkilöille, henkilöstölle, kuntalaisille, vapaa-ajan asukkaille sekä kaikille muillekin Enonkosken asioista kiinnostuneille.

Kyselytutkimuksen tuloksia käytetään pohjana kunnan strategian päivittämistyössä. Enonkosken tämän hetken strategia Liikuttavan onnellinen Enonkoski on voimassa enää tämän vuoden.

Kysely luottamushenkilöille ja henkilöstölle tulee sähköpostilla. Muut voivat vastata kyselyyn kunnan koti- ja Facebook-sivuilla olevan linkin kautta.

Vastata voi myös kirjallisesti hakemalla vastauslomakkeen kunnanvirastolta, kirjastolta, liikuntatalolta, Sale-kaupasta, Maitolaiturilta, apteekista tai Kodinhelmestä ja jättämällä vastauslomakkeen kunnanviraston postilaatikkoon.

Kunnanhallitus on nimennyt kokouksessaan syyskuussa strategiatyöryhmän, jonka tehtävänä on tehdä esitys kunnanhallitukselle kuntastrategian vuosien 2022–2025 työstämisen aikataulusta, etenemisestä sekä tarvittavista resursseista.

Strategiatyöryhmän puheenjohtajana toimii kunnanhallituksen puheenjohtaja Lauri Niiranen ja varapuheenjohtajana valtuuston 2. varapuheenjohtaja Anneli Malmstedt.

Muita työryhmän jäseniä ovat valtuuston puheenjohtaja Tauno Nurmio, hallituksen varapuheenjohtaja Kari Turunen, kunnanhallituksen edustaja Marja Laitinen, kunnanjohtaja Minna Laurio ja elinvoimakoordinaattori Pinja Rahikainen, joka toimii myös työryhmän sihteerinä.

Kuntalaki velvoittaa, että kunnassa oltava on kuntastrategia, jossa valtuusto päättää kunnan toiminnan ja talouden pitkän aikavälin tavoitteista. Strategia määrittää kaikkea kunnan keskeistä päätöksentekoa, suunnittelua ja kehittämistä.

Kommentoi

Mainos: Itä-Savo

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Palvelut

Ruokapaikka