Palefacen rap-työpajassa Savonlinnassa tehdään biisejä ja harjoitellaan freestyle-rappia – Ilmoittautuminen on käynnissä!

Taitava Me -hanke tarjoaa savonlinnalaisnuorille pelaamiseen ja maalaamiseen liittyvää harrastustoimintaa ja lokakuussa uusia työpajoja niin rap-musiikkiin, luontoon kuin kädentaitoihin liittyen.

Paleface saapuu Savonlinnaan pitämään viikonlopun kestävää rap-työpajaa nuorille. Arkistokuva. Katja Juurikko

Marja-Liisa Karjalainen

Rap-artisti Paleface, oikealta nimeltään Karri Miettinen, saapuu lokakuun puolivälissä Savonlinnaan pitämään savonlinnalaisille rap-harrastajille työpajaa.

Miettinen on yksi Suomen suosituimmista ja tunnetuimmista rap-artisteista. Hänen vetämässään työpajassa kirjoitetaan tekstejä, äänitetään biisejä ja harjoitellaan freestyle-rapin esittämistä. Työpaja järjestetään 16.–17. lokakuuta.

Tapahtuma toimii samalla uudenlaisen rap-toiminnan aloitustilaisuutena paikallisten vetäjien kanssa Savonlinnassa.

Työpajan järjestää Savonlinnan kesäyliopiston hallinnoima Taitava Me -hanke. Työpajoihin tulee ilmoittautua hankkeen kotisivuilla syyskuun loppuun mennessä.

Rap-työpajan lisäksi hanke järjestää paljon muutakin toimintaa nuorille syksyn aikana. Savonlinnan keskustaan, Ohjaamon alakertaan on muun muassa perustettu pieni kuvanveiston työpaja, jossa savonlinnalainen kuvanveistäjä Juho Sihvonen vetää veistopajaa.

Uusi Stay Calm and Paint on -maalaustyöpaja avaa ovet 4. lokakuuta ja tarjoaa tilaisuuden kokeilla akryylimaalaamista.

Lauantaina 16. lokakuuta järjestetään sieniretki Punkaharjulle, jonne on tarjolla myös bussikyyti Savonlinnasta.

Tarjolla on myös pääkirjastossa kokoontuva lautapelikerho sekä roolipelikerho.

Taitava Me -toimintaan voi osallistua maksutta ja ilman aiempaa kokemusta.

– Työpajoissa ja kerhoissa kokeillaan uutta ja kehitytään harrastuksissa alan ammattilaisten ja kokeneempien harrastajien opastuksella, hankkeen tiedotteessa kerrotaan.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka