Linnalan opisto palkitsi parhaitaan – Henna-Reetta Keskitalo on Vuoden opettaja ja Risto Huotarinen Vuoden opiskelija

Palkitsemistilaisuus järjestettiin keskiviikkona Linnalan opistolla.

Linnalan opiston toiminnanjohtaja, rehtori Anna-Kristiina Mikkonen (vas.) onnitteli opiston opiskelija Risto Huotarista ja musiikinopettaja Henna-Reetta Keskitaloa palkinnoista. Marja-Leena Hasselqvist

Marja-Liisa Karjalainen

Savonlinnan seudulla toimiva Linnalan opisto on valinnut joukoistaan Linnalan opiston Vuoden opettajan ja Vuoden opiskelijan.

Vuoden opettajaksi valittiin Henna-Reetta Keskitalo, joka opettaa Linnalan opistossa pianonsoittoa ja luovaa kirjoittamista. Valintaperusteiden mukaan Keskitalo on kannustava opettaja, joka opettaa pianonsoittoa monipuolisesti myös improvisaation kautta.

– Hän on taitava pianisti ja ahkera, luotettava työyhteisön jäsen, tiedotteessa mainitaan.

Vuoden opiskelijaksi valittu Risto Huotarinen on opiskellut Linnalan opistossa ja kuvataidekoulussa laajasti eri kuvataiteen aloja vuosien ajan. Lisäksi hän on opiskellut myös kieliä ja luovaa kirjoittamista.

Huotarinen on osoittanut pitkäjänteisyyttä ja harrastuneisuutta taiteen tutkimiseen, tarttunut aiheisiin ennakkoluulottomasti ja kehitellyt teoksiinsa täysin tunnistettavan oman tyylin.

– Hän on lisäksi upea esimerkki siitä, ettei ikä ole este etäopiskelullekaan. Hän on kyselemällä ja kokeilemalla ottanut haltuun tarvittavat etätyövälineet, Linnalan opiston tiedotteessa mainitaan.

Keskitalo ja Huotarinen palkittiin Linnalan opistolla keskiviikkona 8. syyskuuta järjestetyssä palkitsemistilaisuudessa.

Palkitsemiset liittyivät osaltaan Sitran, Kansalaisopistojen liitto KoL:n ja Opintokeskus Siviksen yhteistyössä lanseeraamiin Osaaminen näkyviin -viikkojen tapahtumiin. Teemaviikkojen tarkoituksena on innostaa ja kannustaa kaikkia huomaamaan osaamistaan ja tekemään sitä näkyväksi.

– Kyky tunnistaa omaa osaamista on yksi osallisuuden, toimijuuden, hyvinvoinnin ja työllistymisen ehdoista, Linnalan opiston tiedotteessa mainitaan.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka