Mikä on sinun lempilelusi? – Lähetä kuva Itä-Savon toimitukseen!

Itä-Savo julkaisee lukijoiden lelukuvia ja -tarinoita syksyn piristykseksi.

Onko sinulla oma lempilelusi tallessa ja voitko lähettää siitä valokuvan Itä-Savon lukijoiden iloksi? Myös leluun liittyvät tarinat ja muistot ovat tervetulleita. Piristetään näin hämärtyvää syksyä, ihanilla lelukuvilla ja -tarinoilla! Aihekuvitus. Soila Puurtinen

Marja-Liisa Karjalainen

Mikä on sinun rakkain lelusi kautta aikojen? Onko se perinteinen nukkavieru nukke, nalle tai muu pehmolelu, vai onko se räyhäävä dinosaurus, räpsyväripsinen Barbie tai My Little Pony? Leikitkö lapsena mieluiten keinuhevosella, pikkuautolla tai kenties isäsi veistämällä puupyssyllä?

Sanomalehti Itä-Savon toimitus kaipaa nyt syksyn piristykseksi lukijoiden kuvia omista lempileluistaan, sekä niihin liittyviä tarinoita ja muistoja!

Lelu saa olla uusi tai vanha, lapsen, nuoren tai iäkkäämmän kuvanlähettäjän lempilelu. Pääasia, että se on sinulle se rakkain, tärkein ja paras lelu maailmassa.

Lähetä kuva lelustasi ja oma lelumuistosi osoitteeseen tuottajat@ita-savo.fi tai tekstiviestillä tai Whatsappilla numeroon 050 3870 761. Liitä mukaan oma nimesi ja yhteystietosi.

Julkaisemme kuvia Itä-Savon digi- ja printtilehdessä oman aikataulumme mukaisesti.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka