Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Savonlinnalainen fitnessharrastaja Mikko Kuusinen nähdään tänään televisiossa Love Island Suomi -ohjelmassa – "Haussa on huumorintajuinen mimmi"

Fysioterapeutiksi valmistunut Mikko Kuusinen, 28, on töissä tällä hetkellä vaneritehtaalla.

Mtv3-kanavalla nähtävä rakkausreality-ohjelma Love Island Suomi saa perjantai-illan jaksossa 3. syyskuuta savonlinnalaisvahvistuksen, kun Espanjassa sijaitsevalle huvilalle astelee savonlinnalainen fysioterapeutti Mikko Kuusinen, 28.

Mtv3:n tiedotteessa 28-vuotias Mikko kuvailee itseään yllytyshulluksi ja sporttiseksi “hassukaveriksi”. Hän on vastavalmistunut fysioterapeutti, joka on muun muassa tehnyt työkseen järjestyksenvalvojan hommia. Tällä hetkellä hän on töissä vaneritehtaalla.

– Vaikka Mikko onkin urheiluhullu, hän ei kuitenkaan halua sulkeutua fitnesskuplaan ja määrittää itseään sitä kautta, tiedotteessa kerrotaan.

Mikko kertoo panostavansa täysillä parisuhteeseen, jonka takia hän haluaa satavarma kumppanistaan. Haussa hänellä on huumorintajuinen mimmi, jolle ei tarvitse selittää meemejä auki. Etenkin musta huumori saa hänen päänsä pyörälle.

– Mikon haaveissa on, että rakkaus olisi joskus isompi osa hänen elämäänsä. Nimittäin Mikon elämän tarkoitus on rakastaa ja tulla rakastetuksi.

Tavoitteena löytää rakkaus ja voittaa 25 000 euroa rahaa

Love Island Suomessa joukko sinkkuja kokoontuu huvilalle Espanjaan viettämään lomaa. Jokainen heistä on tullut elämässään siihen pisteeseen, että on valmis löytämään itselleen sielunkumppanin.

Ohjelmassa seurataan saarelaisten elämää, toisiinsa tutustumista ja mahdollisia romansseja. Lopulta katsojat valitsevat voittajaparin, joiden on mahdollista voittaa rakkauden lisäksi myös 25 000 euron voittopotti.

Ohjelmaa juontaa Veronica Verho, ja sitä voi seurata maanantaista lauantaihin mtv-palvelussa, C Moressa sekä AVA-kanavalla.