Tangomestari suoraan Argentiinasta Kulttuurikellarin lauteille

Martin Alvarado tulee kiertueellaan esiintymään Savonlinnan Kulttuurikellariin lauantaina.

Martin Alvarado saapuu laulamaan tangoa Savonlinnaan lauantaina.

Marja-Liisa Karjalainen

Tangolaulaja Martin Alvaradon Suomen kesä 2021 -kiertue saapuu Savonlinnaan. Avaradon soolokonsertti tuo lauantaina 4. syyskuuta lämpimän tuulahduksen Buenos Airesin kaduilta Kulttuurikellarin tunnelmalliseen saliin.

Tapahtumatiedotteen mukaan Alvaradoa pidetään laajalti Argentiinan merkittävimpänä nykytangon laulajana. Häntä on kuvattu muun muassa nimellä "2000-luvun tangon ääni". Vuonna 2019 Buenos Airesin National Academy of Tango kunnioitti hänen uraansa kunnianimellä Academico, eli maestro.

Alvarado on esiintynyt Euroopassa, Aasiassa ja Etelä-Amerikassa loppuunmyydyille saleille. Hän on esiintynyt lukuisissa televisiolähetyksissä Suomessa, Venäjällä, Sloveniassa ja Argentiinassa.

Alvaradon musiikkia soitetaan päivittäin Buenos Airesin tango-radiokanavilla. Vuonna 2013 hän voitti Latin UK -palkinnon vuoden kansainvälisen taiteilijan konsertista. Hän on tuottanut neljä albumia, joista viimeisimmän julkaisi ja levitti maailmanlaajuisesti brittiläinen levy-yhtiö Riverboat Records.

Martin Alvaradon ohjelmisto sisältää Argentiinan tunnetuimpien runoilijoiden ja säveltäjien teoksia, mukaan lukien Piazzollan harvinaisia teoksia, uusia tangoja, vanhoja klassikkoja ja hänen omia sävellyksiään. Alvarado on esiintynyt Suomessa säännöllisesti useita vuosia.

Martin Alvaradon Suomen kesä 2021 -kiertue 4.9.2021 klo 19–21 Kulttuurikellarissa Savonlinnassa, Olavinkatu 34.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka