Tiistaina todettiin kaksi uutta koronatartuntaa – Bussissa on voinut altistua

Kaikkia Savonlinna-Varkaus-välillä viime perjantai-iltapäivänä bussissa matkustaneita pyydetään hakeutumaan koronatestiin joka tapauksessa, myös oireettomana.

Kaikkien viime perjantaina 6. elokuuta Savonlinnan Varkauden välillä bussissa iltapäivällä matkustaneiden tulisi hakeutua koronatestiin. Kuvituskuva. Minna Lyytinen

Marja-Liisa Karjalainen

Savonlinnassa on todettu kaksi uutta koronatartuntaa tiistaina 10. elokuuta, Sosterin tiedotteessa kerrotaan.

Toinen tartunnoista on lähtöisin alueen ulkopuolelta. Tähän tartuntaan liittyen koronavirukselle on voinut altistua Soisalon liikenteen bussivuorolla perjantaina 6. elokuuta 2021 kello 15.40–17 välillä Savonlinna-Varkaus.

Kaikkia bussissa matkustaneita pyydetään ottamaan yhteyttä Sosteriin ja hakeutumaan koronatestiin myös oireettomana. Bussissa olleita matkustajia pyydetään soittamaan Sosteriin tartunnanjäljitykseen numeroon: 044 417 2005.

Toinen tartunnoista liittyy aiempaan, viime viikolla alkaneeseen tartuntaketjuun, jossa on nyt yhteensä viisi tartuntaa. Uuden tartunnan vuoksi kolme ihmistä on asetettu karanteeniin.

Lisäksi 12 lasta on asetettu karanteeniin harrastustapahtumassa toisella paikkakunnalla tapahtuneen altistumisen vuoksi.

Kaikkiaan karanteenissa on Sosterin alueella noin 60 henkilöä.

Bussivuoron lisäksi koronavirukselle on voinut altistua lauantaina 7.8. klo 15.30–16 Kerimäellä S-Marketissa.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka